Interiøret på Ruths Strandhotel er bevaret i den autentiske Skandinaviske badehotels stil og pavillionen er ingen undtagelse.

Den ottekantede tilbygning, kaldet pavillonen, på Ruths Strandhotel er et smukt og atmosfærisk lokale hvorvidt det benyttes til selskab eller konference

De store vinduer i tilbygningen tillader skagenslyset at komme med til bords, og under arbejdet sidder man med følelsen at befinde sig midt i Gl. Skagens inspirerende landskab af klitter og marehalm.

Stil med det autentiske Skandinaviske badehotel med kurve møbler giver en yderst romantisk atmosfære og dette lokale er gennem tiderne tit blevet brugt til bryllup for op til 24 gæster.

Pavillionen er også et yndet konferencelokale, der blandt andet er udstyret med whiteboard, flipover, overhead, elektrisk lærred, tv/video, projektor og trådløs internetforbindelse. Pavillionen er et yderst fordelagtigt lokale til mellem 10 og 20 mødedeltagere.

På Ruths Strandhotel er blot 8 værelser og dette giver mulighed for at at en konference kan have hele hotellet med mødelokale, stue samt værelse for sig selv - Vi kalder det kort og godt for lej et hotel.