Frisk luft og fornyet energi

Hos Ruths Hotel har vi en absolut seriøs og helhedsorienteret tilgang til jeres ophold. Dette gælder både når I arbejder og holder fri, og vi ved, at et vellykket afbræk ikke skal undervurderes.

I den forbindelse byder vi ind med ekspertise og erfaring i forhold til at tilrettelægge jeres ophold hos os. Gastronomiske indslag kan opkvikke og udfordre jeres sanser. Det samme gælder for en gåtur i Gl. Skagens hyggelige gader eller i den storslåede natur langs klitter, strand og hav. Og når det kommer til at blive udfordret fysisk, mentalt eller ligefrem kunstnerisk, så har vi også masser at byde ind med.


Gåtur i Gl. Skagen

En gåtur gennem Gl. Skagens hyggelige gader med de karakteristiske gule huse, eller langs stranden i det smukke i klitlandskab, kan nærmest med garanti bringe nye perspektiver til gode samtaler, idéer og strategier.


Til lands og til vands 

Med få minutters gang til strand og hav, så er det oplagt at anvende disse storslåede omgivelser til fysiske aktiviteter. I samarbejde med topprofessionelle instruktører kan vi tilrettelægge uforglemmelige oplevelser.

Wellness

I Ruths Wellness er der rig mulighed for både afslapning og opfriskning mellem alle mødeaktiviteterne. Behandlinger, sauna, dampbad og terapibassin er blot nogle af de faciliteter, som vi kan friste med.


Skagensmaler

Det unikke lys og den imponerende natur langs strandene i Skagen har inspireret utallige kunstnere gennem tiden. Vi giver jer mulighed for at afprøve jeres talent - med kyndig vejledning naturligvis.

Kulinariske oplevelser

Ruths Brasserie såvel som Ruths Gourmet Restaurant leverer forkælelse af alle sanser. De udsøgte råvarer i kombination med tradition og nytænkning sikrer rig mulighed for ægte kulinariske oplevelser.


Ud i landskaberne

Det kuperede terræn og varierede landskab indbyder til at blive udforsket. Vi er behjælpelige med leje af cykler, og stiller en lokalkendt instruktør til rådighed, som kan vise jer al det bedste området har at byde på.

Sikkerhed og fornøjelse i fokus

Alle vores fysiske aktiviteter og events udføres af professionelle instruktører, hvilket sikrer jer det højeste niveau af sikkerhed og udfordring samt oplevelser, der vil blive husket.
Vi tilbyder ligeledes teambuilding-aktiviteter tilrettelagt af professionelle, hvilket sikrer jer et sjovt og spændende afbræk, der kan give ny energi til samarbejdet.

Alle aktiviteter kan kombineres med vores mødepakker. Så hvad end jeres ønsker er, så står vi klar til at vejlede og tilrettelægge aktiviteterne, så de passer optimalt ind i jeres program.

 

 Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
9339
1
4000
4
1