Hos Ruths Hotel søger vi udlærte og fagligt dygtige kokke med erfaring til vores travle franskinspirerede brasserie. Vi har flere helårsstillinger i spil, bl.a. stegekok, garni, kold m.m. Vi søger også en souschef, som skal være med til at styre brasseriet, både hvad angår kvalitet og effektivitet.

Det er ikke tilfældigt at Ruths Hotel er landskendt for det gastronomiske niveau. Det er heller ikke tilfældigt at flere af de allerbedste danske kokke har startet deres karrierer hos os. Det skyldes i høj grad den faglige indsigt, det høje tempo og den store variation – som lige netop Ruths Hotel kan tilbyde.

Vi er stolte af vores renommé, og samtidig tør vi at udforske nye retninger og forny os. Med Jack Cramer i spidsen vægter Ruths Hotel faglig stolthed og ægte håndværk højt. Med både erfarne specialister og nye talenters kreative input er vi et dynamisk hold, der er dedikeret til at skabe resultater, som vi er stolte af. I Ruths Brasserie tilbydes året rundt et bredt udvalg af klassiske franske retter a la carte, der tager udgangspunkt i Michel Michauds autentiske stil. Menukortet byder herudover på nye kreationer, der skifter i takt med sæsonerne. Yderligere har vi vores ”suggestions”-kort og 3-retters menu.

Vi forventer at du:

  • Er beslutningsstærk og trives i et travlt miljø
  • Er dedikeret til at levere kvalitet i mindste detalje
  • Er udlært kok, med erfaring indenfor det klassiske køkken
  • Er topmotiveret til at indgå i et kammeratskab blandt branchens bedste

Du kan forvente:

Et tæt samarbejde på tværs af faglighed; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv. Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden.

Fleksible arbejdsforhold, hvor du er en del af et stort hold med mange kompetencer at tage ved lære af. Vi giver plads til ambitioner og til at udvikle de færdigheder, der er størst passion for. Herudover kan vi som en større arbejdsplads tilbyde vagtplaner ud fra individuelle ønsker, hvad enten der skal tages hensyn til fritidsinteresser, familie eller konkurrencer.

Det allerbedste udstyr, lige fra køkkenknive til kogebord. Der er fokus på de helt små detaljer, og alt skal være i top. Det er derfor en nødvendighed ikke at gå ned på udstyr. I 2021 har vi eksempelvis totalrenoveret vores brasseriekøkken, hvilket både har givet opdateret ”grej” og arbejdsglæde.

Viden og erfaring. Vi giver indblik i de store og små sammenhænge, og du får erfaring med at arbejde med hele dyr og fisk. Vi giver dig herudover detaljeret viden om bl.a. bagværk, konditorkunst og fermentering. Men også avancerede gastronomiske tekniker, som eksempelvis at koge en fond fra bunden samt personlige opskrifter og tricks.

Ved opstart kan vi tilbyde personalebolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.