Forretter / Mindre retter
Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
• Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
• Brasseriets kaviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g)
405,- / 780,- / 1.250,-
Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron (3 stk.)
Med mignonette & citron
195,-
Marvpiber med Escargots de Bourgogne
Ristede marv piper med snegle i hvidløgsmør
285,-
Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
285,-
Salade Gasconne
Med alt det bedste fra anden
325,-
Salade d’été à la mangue
Tomatsalat med manila mango, burrata & skaldyr
295,-
Kammusling à la Ruths
Stegt kammusling med sauce nage & nage urter
225,-
Letsaltet Skagen Salmon som carpaccio
Med dild stuvet kartofler i østers beurre blanc & Elyx vodka
285,-
Gazpacho avec crevette
Med crevette rejer & basilikumssorbet
265,-
Quiche aux poisson
Med røget kuller & comte
255,-
Hovedretter / Større retter
Moules et frites
Med muslinger & pommes frites
285,-
Masala
Med perlebygcreme & myntecreme
285,-
Skagenfisk
Med cremet tagliatelle & sauce vierge
295,-
Niels` Skaldyrssymfoni
Tagliatelle i safran beurre blanc med skaldyr
425,-
Meunierestegt rødtunge
Med sauce antiboise & jomfruhummer
410,-
”Plateau de fruits de mer”
Skaldyrsfad med rejer, jomfruhummer, krabbeklør, crevette rejer, havsnegle i hvidløgsolie, kammuslinger, sashimi, skaldyrs shots & østers
(pr. person, min 2 pers.)
1.295,-
”Michauds tartare”
Med salat & pommes frites
285,-
Steak au poivre
Modnet oksemørbrad med salat, pommes frites & peber sauce
495,-
Fransk landkylling i fricassé
Ærter á la francaise & asparges veloute
385,-
Dessert & kage
”Sélection de fromages"
Med kompot & oliven
225,-
Chokolade Cookie
Med peanuts & Dulcey chokolade
60,-
Pavlova à la ballarina
Marengsrede med jordbær & creme chantilly
185,-
Ananas i cubansk rom sirup & piment d’espelette
Ananas fra Rungis, kokos sorbet & basilikums granité
180,-
Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru vanilje
175,-
Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-
”Michauds Gâteau Marcel”
Med frisk appelsinfilet
165,-
Tarte au citron
Med brændt marengs
135,-
Tilkøb til alt kage;
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,-
Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
Menuer
▪ 2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev