Forretter / Mindre retter


▪ Kaviar
- med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classic Caviar (10g/30g/50g)
265,- / 755,- / 1.150,-

▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med rødvinsvinaigrette & citron
(3 stk.) 195,-

▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-

▪ Kammusling à la Nage
Stege kammusling med sauce Nage
210,-

 

▪ Salade de Chavignol 
- med gratineret gedeost
210,-

▪ Salade au salmon
- med letsaltet laks, grønne asparges
og creme fraiche
265,- 

▪ Salade Gasconne
- med al det bedste fra anden
285,-

 

 
Hovedretter / Større retter


▪ Moules et frites
245,-

▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-

▪ Skagenfisk
med pommes purè & ramløgs sauce
285,-

▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
285,-

Coq au Riesling
- med bresse unghane, lard d`alsace & riesling
295,-

▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, blåmuslinger, 
  taskekrabbe & østers 
(pr. person, min 2. pers.)
695,-

Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris

▪ Vol-au-vent de Homard
med sort hummer, kammusling & hummer blanquette
455,-

▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-

▪ Steak au Povire
- med peber sauce, pommes frites & salat
495,-

 

 

 
Dessert & kage


Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-

▪ Chokolade Cookie
- med peanuts & Dulcey chokolade
60,-

Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
115,-

▪ Profiteroles
- med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-

▪ Café Gourmand 
- Kaffe/the med fire små søde sager
145,-

▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-

▪ Tarte au Citron
med brændt marengs & vaniljeis
155,-

▪ Pâtisseries
Dagens kage, spørg venligst betjeningen
95,-

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
 

Menuer

▪ 2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.

 

Ruths Asparges Menu

▪ Blancheret grønne asparges med stenbiderrogn, let røget
fromage frais & creme af æggeblomme.

▪ Hvide asparges fra Loire med pocheret Bresse unghanebryst
samt skum af asparges med Thybo og citron-confit.

▪ Lammeryg med grillet asparges fra Loire, morkel, lammesauce,
skum af morkel og grov kartoffelkompot.

695,-

 

OBS: Denne menu tilbydes dagligt fra kl. 18:00


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev