Forretter / Mindre retter


 

▪ Kaviar
- med ristet brioche, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classique Caviar ……..................….. 755,- / 1.150,-
Brasseriets kaviar fra GASTROunika ...405,- / 750,- / 1.100,-

▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-

▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-

▪ Salade de Chèvre 
- med honningsyltede figner, saltbagt rødbede
& syltede nødder

245,-

 

▪ Salade Gasconne
- med al det bedste fra anden
285,-

▪ Tortellini med jomfruhummer &
confiterede kalvebrisler  
- med brunet smør, soya, ingefær & citronelle skum
285,-

▪  Tomatiseret jordskokkesuppe
- med pocheret æg, trøffel gastrik & foie gras skum
 285,-

▪ Ande foie gras-terrine
- med pærechutney & ristet brioche
285,-

▪ Stegt foie gras
- med majs, kantareller & syltede kirsebær
345,-

 

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


▪ Moules et frites
245,-

▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-

▪ Skagenfisk
- med marsala & cremet safranpastariso
285,-

▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
285,-

▪ Grillet pighvar på ben
- med stegte svampe & Sauce Matelot 
375,-

▪ Ragout af dansk sorthummer
- med Gruyere på gratineret hvidløgsscrouton
495,-

▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, blåmuslinger, 
  taskekrabbe & østers 
(pr. person, min 2. pers.)
695,-

Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris

▪ Vol-au-vent
- med confiteret kanin, svampe, lard d`alsace,
sauce blanquette & trøffelskum

298,-

▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-

Krondyr Rossini
- Mørbrad af krondyr, Sauce Madeira
& stuvede svampe

595,-

 

 

 

 

 

 

 
Dessert & kage


Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-

▪ Chokolade Cookie
- med peanuts & Dulcey chokolade
60,-

Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
135,-

▪ J.C. "La conclusion de chocolat"
- med saltkaramel, espresso & banan
135,-

▪ Café Gourmand 
- Kaffe/the med fire små søde sager
145,-

▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-

▪ Peach Melba
- med iscreme af fersken, crème anglaise,
hindbær & mandel

145,-

▪ Tarte au Citron
med brændt marengs & vaniljeis
155,-

 

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
 

Menuer

▪ 2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev