Forretter / Mindre retter
▪ Kaviar
- med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classic Caviar (10g/30g/50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med rødvinsvinaigrette & citron
(3 stk.) 195,-
▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-
▪ Kammusling à la Nage
Stege kammusling med sauce Nage
210,-
▪ Salade de Chavignol
- med gratineret gedeost
210,-
▪ Salade au salmon
- med letsaltet laks, grønne asparges
og creme fraiche
265,-
▪ Salade Gasconne
- med al det bedste fra anden
285,-
Hovedretter / Større retter
▪ Moules et frites
245,-
▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-
▪ Skagenfisk
- med pommes purè & ramløgs sauce
285,-
▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
285,-
▪ Coq au Riesling
- med bresse unghane, lard d`alsace & riesling
295,-
▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, blåmuslinger,
taskekrabbe & østers
(pr. person, min 2. pers.)
695,-
Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris
▪ Vol-au-vent de Homard
med sort hummer, kammusling & hummer blanquette
455,-
▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-
▪ Steak au Povire
- med peber sauce, pommes frites & salat
495,-
Dessert & kage
▪ Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-
▪ Chokolade Cookie
- med peanuts & Dulcey chokolade
60,-
▪ Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
115,-
▪ Profiteroles
- med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-
▪ Café Gourmand
- Kaffe/the med fire små søde sager
145,-
▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-
▪ Tarte au Citron
- med brændt marengs & vaniljeis
155,-
▪ Pâtisseries
Dagens kage, spørg venligst betjeningen
95,-

Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
Menuer
▪ 2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Ruths Asparges Menu
▪ Blancheret grønne asparges med stenbiderrogn, let røget
fromage frais & creme af æggeblomme.
▪ Hvide asparges fra Loire med pocheret Bresse unghanebryst
samt skum af asparges med Thybo og citron-confit.
▪ Lammeryg med grillet asparges fra Loire, morkel, lammesauce,
skum af morkel og grov kartoffelkompot.
695,-
OBS: Denne menu tilbydes dagligt fra kl. 18:00
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev