Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg

Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-

Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g / 125g / 250g)
405,- / 780,- / 1.250,- / 2.625,- / 4.750,- 


Østers "Perle Blanche" Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-


Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutoner
225,-
 

Tomatiseret Jordskokkesuppe
Med pocheret æg & trøffelgastrique
225,-

 

Salade aux Poires
Med pære, Bleu d’Auvergne & karamelliserede nødder
245,-

 

Carpaccio de Thon
Med radicchio, Comté & citronvinaigrette
250,-


Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
285,-


Salade Gasconne
Med alt det bedste fra anden
285,-


Ruths Foie Gras-Terrine
Med tomatchutney & ristet brioche
325,-

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Vadouvan Kokosbisque
Med teriyaki-dumplings
255,-


Moules Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites & mayonnaise
285,-


Michauds Tartar
Med salat & pommes frites
289,-


Skagenfisk
Med muslingecreme & pasta riso
295,-


Confit de Canard
Med pommes de terre confites, salat & hønsecreme
295,-

 

Choucroute à l’alsacienne
Med Montbéliard, spoleben, røget bryst & wienerpølse
325,-

 

J.C. Chaudrée
Creamet fiskebisque med fisk & skaldyr
355,-

Dos de Cabillaud
Torskeryg med Pommes Château, sauce matelot & Karl Johan
398,-


Farseret vagtel
Med kartoffelkompot, stegt kål, konfirteret kråser, jus gras & pistacieskum
495,-


Krogmodnet Ribeye
Med pommes frites, salat & mayonnaise
495,-

Tilkøb bearnaise
65,-


Krondyr fra Rævhede
Med konfirteret kartofler, vildt ragout & Waldorf-salat
695,-


Plateau de Fruits de Mer
Med moules frites, stegt jomfruhummer, pil selv rejer, østers, krabbeklør, musling tatar & Michauds Bloody Mary
895,-
Minimum 2. personer, pris pr. person

 
Dessert & kage


Michauds Cookie
Med hasselnødder & Tanariva-chokolade
60,-


Bûche De Nôel
Med julecrémaux, Valrhona chokolade & konfirteret appelsin
125,-


Espresso Martini
Cocktail med Absolut Elyx Vodka, Kahlúa & espresso
130,-


Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-


Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru-vanilje
150,-

Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-
 

Dulce Kage
Med Valrhona-mousse & skovbærsorbet
175,-


Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
245,-


Ruths Udvalgte Oste (6 stk.)
Med kompot & oliven
245,-


Tilkøb til alt kage
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,-

 

 

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra køkkenets og årstidens bedste råvarer.

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31. august tilbyder vi ikke en sammensat menu, men kun a la carte samt vores børnemenu.


Børnemenu

2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
 

250,-


Bordbestilling

 

>> Book bord

 

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Skriv til os på:
info@ruths-hotel.dk


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev