Forretter / Mindre retter
▪ Kaviar
- med ristet brioche, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classique Caviar ……..................….. 755,- / 1.150,-
Brasseriets kaviar fra GASTROunika ...405,- / 750,- / 1.100,-
▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-
▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-
▪ Salade de Chèvre
- med honningsyltede figner, saltbagt rødbede
& syltede nødder
245,-
▪ Salade Gasconne
- med al det bedste fra anden
285,-
▪ Tortellini med jomfruhummer &
confiterede kalvebrisler
- med brunet smør, soya, ingefær & citronelle skum
285,-
▪ Tomatiseret jordskokkesuppe
- med pocheret æg, trøffel gastrik & foie gras skum
285,-
▪ Ande foie gras-terrine
- med pærechutney & ristet brioche
285,-
▪ Stegt foie gras
- med majs, kantareller & syltede kirsebær
345,-
Hovedretter / Større retter
▪ Moules et frites
245,-
▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-
▪ Skagenfisk
- med marsala & cremet safranpastariso
285,-
▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
285,-
▪ Grillet pighvar på ben
- med stegte svampe & Sauce Matelot
375,-
▪ Ragout af dansk sorthummer
- med Gruyere på gratineret hvidløgsscrouton
495,-
▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, blåmuslinger,
taskekrabbe & østers
(pr. person, min 2. pers.)
695,-
Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris
▪ Vol-au-vent
- med confiteret kanin, svampe, lard d`alsace,
sauce blanquette & trøffelskum
298,-
▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-
Krondyr Rossini
- Mørbrad af krondyr, Sauce Madeira
& stuvede svampe
595,-
Dessert & kage
▪ Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-
▪ Chokolade Cookie
- med peanuts & Dulcey chokolade
60,-
▪ Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
135,-
▪ J.C. "La conclusion de chocolat"
- med saltkaramel, espresso & banan
135,-
▪ Café Gourmand
- Kaffe/the med fire små søde sager
145,-
▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-
▪ Peach Melba
- med iscreme af fersken, crème anglaise,
hindbær & mandel
145,-
▪ Tarte au Citron
- med brændt marengs & vaniljeis
155,-

Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
Menuer
▪ 2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev