Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev. 

Bliv tjenerelev på Ruths Hotel
Kunne du tænke dig at arbejde med de bedste af de bedste? Har du lyst til at blive en del af et dedikeret tjenerteam – vi søger netop nu tjenerelever.

Vores anmelderroste gourmetrestaurant leverer et konsekvent højt niveau, både hvad angår gastronomi og service. I vores klassisk franske brasserie er tempoet højt med konstant fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer. I Ruths Brasserie er der fuldt hus alle weekender året rundt. I sommersæsonen er vores ikoniske terrasse desuden ekstraordinær travl.

Vi forventer…

Du har afsluttet grunduddannelsen og har en naturlig interesse for mad og vin på højt niveau. Du er mødestabil, imødekommende samt smilende. Du skal være serviceminded og ansvarsbevidst, ligesom du skal kunne udstråle overskud, også i pressede situationer.

Du kan forvente…

En spændende og udfordrende arbejdsplads, hvor vi altid stræber efter at give vores gæster en personlig og afslappet oplevelse. Du vil blive en del af et dygtigt team med stor passion for både mad, vin og service.

Send ansøgning samt CV til: job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@slet-dette.ruths-hotel.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

På Ruths Hotel er det en topprioritet, at sikre et skræddersyet forløb for hver enkelt elev - i et miljø fuld af ekspertise og faglig kompetence.
>> Se mere