Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

Vi søger forstærkning til vores bagerafdeling, og i den sammenhæng er vi på udkig efter en kollega med stor passion for bagning og konditorkunst.

Frihed under ansvar er nøgleordene for denne stilling, det eneste der forventes, er kvalitet på højeste niveau, fransk inspireret med råvarer fra øverste hylde. Du har altså frie hænder til at udvikle og udarbejde dine produkter, i hotellets dertil ny moderniseret dessertkøkken og bageri.

På Ruths Hotel har vi fokus på at sammensætte specialister med forskellige kompetencer, så der naturligt skabes sparring, udvikling og inspiration. Fælles for alle på "holdet" er nysgerrighed og lysten til at udforske. Vores bagerafdeling er i udvikling, og i 2024 er der ambitiøse planer for at nå et helt nyt niveau.

 

Vi forventer af dig:

  • Positiv, glad og åben personlighed
  • Trives med at have travlt 
  • Er kvalitets- og ansvarsbevidst
  • Er kreativ og klar på at prøve nye ting
  • Klar til at indgå i et dedikeret team af udlærte kokke og elever
  • At du gerne har erfaring indenfor det klassisk, franske søde køkken

Vi kan tilbyde:

  • Et kanon godt sammenhold
  • Ordnede arbejdsforhold
  • En spændende og alsidig hverdag
  • Rig mulighed for at sætte dit præg på tingene
  • Et fundament for at udvikle dig selv og teamet

Der er mulighed for anvisning af bolig. Opstartsdato og løn efter aftale.

 

Send ansøgning samt CV til: job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål 
kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@slet-dette.ruths-hotel.dk.

>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.