Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.
Hos Ruths Hotel søger vi en tjener, som er opmærksom, engageret og forstår betydningen af ægte service, kvalitet og værtskab.

Som en del af det dedikerede tjenerteam på Ruths Hotel har du til opgave at skabe de bedste betingelser for at alle gæster får en femstjernet oplevelse. I vores klassisk franske brasserie er tempoet højt med konstant fokus på at levere den kvalitetsoplevelse, som gæsterne forventer. Ruths Brasserie har fuldt hus alle weekender året rundt. I sommersæsonen er vores ikoniske terrasse desuden ekstraordinær travl. Vores anmelderroste gourmetrestaurant leverer et konsekvent højt niveau, både hvad angår gastronomi og service. Al efter interesse og erfaring vil der være mulighed for vagter i brasseriet såvel som Okê.

 

Vores forventninger til dig

Du har tjek på spisekortet, du har interesse for vinene og deres baggrund, og så har du fuldt fokus på at give dine gæster den absolut bedste oplevelse.

Du byder dine gæster velkommen. Er fokuseret. Fortæller om menuerne, vinene, omgivelserne, historierne, mulighederne og alt det andet, der er med til at gøre deres ophold til noget ganske særligt. Du har en naturlig evne til at være opmærksom på dine kolleger og følge køkkenets flow samtidig med, at du er opmærksom på dine gæster.

Du har arbejdet som tjener i branchen, og du interesserer dig for gastronomi, vin og andre af de nyeste tendenser og retninger på området. Du er professionel, målrettet og så alligevel ”easy” og afslappet på en måde, der gør det nemt for andre at arbejde sammen med dig - og nemt for gæsterne at komme i kontakt med dig.

 

Du kan forvente…

Vi tilbyder et attraktivt og alsidigt job på en dynamisk og ekstraordinær arbejdsplads, hvor du vil møde mange spændende og glade gæster, for hvem du skal servere mad og vine, som du kan være stolt af. Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og god omgangstone. Vi er et godt sammentømret team af både helårs- og sæsonansatte. Om sommeren kommer vi ofte tæt på de 100 ansatte - om vinteren er vi 45. Vi arbejder og har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. Vi tilbyder gode løn- og arbejdsvilkår. I prøveperioden tilbyder vi et værelse og senere kan vi hjælpe med fast bolig.

Skriv en ansøgning til job@slet-dette.ruths-hotel.dk. For yderligere spørgsmål kontakt venligst Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@slet-dette.ruths-hotel.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

>> Se mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse.