Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.Assisterende Restaurantchef

Kvalitet afspejles i alle aspekter på Ruths Hotel; mad, vin, service, atmosfære og alt imellem. Gl. Skagens naturskønne omgivelser tiltrækker året rundt gæster, som søger gastronomiske oplevelser i særklasse.

Faglig ekspertise og dedikation kendetegner vores team af kokke og tjenere. Alle samarbejder om konstant at være på forkant med at sikre, at gæsternes høje forventninger bliver indfriet til fulde. Vores fokus på at være på forkant gælder alt fra håndtering af gæster til at være opdateret på nye tendenser og viden om, hvad vi serverer.

Stolte traditioner og evig udvikling
For at styrke evnen til konsekvent at finjustere vores serviceniveau søger vi en karismatisk assisterende restaurantchef med overblik, beslutningsstyrke samt sans for detaljer og kvalitet. Du vil som assisterende restaurantchef være lederen på gulvet, der skal have et skarpt øje for mulighederne for optimering af service i tæt samarbejde med det øvrige team. Samtidig har du et femstjernet service-gen, og du elsker at skabe de bedste betingelser og oplevelser for dine gæster.

I vores anmelderroste gourmetrestaurant Okê er ambitionerne tårnhøje, og der bliver intet sted gået på kompromis med niveauet for gastronomi og service.
Vores franskinspirerede brasserie har i godt og vel 20 år været kendetegnet ved en livlig atmosfære, hvor autenticitet og ikke mindst smagsmæssig kvalitet altid er i fokus. I Ruths Brasserie er der fuldt hus alle weekender året rundt. I sommer-sæsonen er vores ikoniske terrasse desuden ekstraordinær travl. 

Vores forventninger til dig
Du arbejder selvstændigt med en naturlig evne til at inspirere dit team. Du har erfaring med hotel- og restaurationsbranchen på et højt kvalitetsniveau, gerne Michelin-erfaring. Det er herudover altafgørende, at du udfører arbejdet med et smil og sikrer, at enhver gæst føler sig velkommen såvel som velinformeret. En naturlig evne til at kunne netværke og opbygge relationer er ligeledes af stor betydning. Et fællestræk for både Okê og vores brasserie er gæsternes efterspørgsel på vin af højeste kvalitet. I den sammenhæng er det væsentligt med naturlig interesse for udvalget og udviklingen af det vinudvalg, som vi tilbyder.

Hvad du kan forvente af os
Ruths Hotel tilbyder en spændende og afvekslende helårs-fuldtidsstilling som assisterende restaurantchef i et travlt miljø, hvor du får lov at sætte dit eget personlige præg på den oplevelse, som vi tilbyder vores gæster hele året rundt. I samarbejde med restaurantchefen vil du stå for udarbejdelse af vinkort og vinmenuer. Der vil herudover løbende være diverse ledelsesmæssige opgaver.

Lidt om os
Ruths Hotel er en velrenommeret forretning med ordentlige arbejdsforhold og respektfuld omgangstone. I tillæg tilbyder vi gode løn- og arbejdsvilkår. Vi er et godt sammentømret team af helårs- og sæsonansatte, både erfarne udlærte tjenere og skarpe sommerhjælpere. Om sommeren kommer vi ofte over de 100 ansatte, om vinteren er vi omkring de 50. Vi arbejder effektivt, har det godt sammen, og alle hjælper alle uanset fagområde og erfaring. 

Ansøgning:
Samtaler afholdes løbende. Send din ansøgning til Job@slet-dette.ruths-hotel.dk. Ved spørgsmål eller behov for yderligere detaljer, så tag endelig kontakt til Restaurantchef Johan Brodersen, ligeledes via job@slet-dette.ruths-hotel.dk.
 

Hvad gør Ruths Hotel til en arbejdsplads i absolut særklasse?
>> Se mere