Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



Torsdag d. 14. marts afholdes et eksklusivt kokketræf på Ruths Hotel.


Der har altid været stor succes med at afholde kokketræf såvel som bogmiddag,
og nu kombineres de to til et eminent arrangement for enhver med passion for den danske restaurantscene.
Omdrejningspunktet er den nyudgivne bog "En Gastronomisk Rejse i Danmark", og bogens forfatter
Bent Christensen vil berette om bogens tilblivelse og de mange restaurantbesøg.
Som ophavsmand til Den Danske Spiseguide har vi at gøre med en yderst erfaren restaurantgæst,
og han vil med begejstring dele ud af sin indsigt.

Prisen for arrangementet inkl. et eksemplar af bogen er DKK. 1995,-

Udgivelsen af bogen bliver fejret med en række gastronomiske arrangementer rundt om i landet,
bogens forfatter Bent Christensen beretter desuden om bogens tilblivelse og de mange restaurantbesøg.
Som ophavsmand til Den Danske Spiseguide har vi at gøre med en yderst erfaren restaurantgæst,
og han vil med begejstring dele ud af sin indsigt. 

Teamet af kokke der denne aftens danner rammen om et event i særklasse, består ud over Ruths Hotels egen Jack Cramer af,
Christian Nurup fra Hotel Scheelsminde samt Simon Juel Petersen, Falsled Kro.

Foruden middagen og det prangende selskab af talentfulde kokke, inkluderer aftenen også et eksemplar af ny udgivelsen med mulighed for signering.

BESTILLING AF BORD

Tilmelding til arrangementet foretages via online bestilling.
>> BESTIL

(OBS: Reservation kan ikke foretages via telefon eller e-mail)

 

 

Pia´s vinterhave
RUTHS HOTEL – RESTAURANT Okê
Jack Cramer

 

Østers & crispy ebi
HOTEL SCHEELSMINDE - RESTAURANT BÜHLMANN
Christian Nurup Carstensten

 

Dansk Hamachi med sesam & basilikum
HOTEL SCHEELSMINDE - RESTAURANT BÜHLMANN
Christian Nurup Carstensten

 

Kammusling en crouton
FALSLED KRO - RELAIS & CHÂTEAUX
Simon Juel Petersen


Pighvar – Miso – Foie gras
RUTHS HOTEL – RESTAURANT Okê
Jack Cramer

 

Tuber melanosporum med selleri & sherry
HOTEL SCHEELSMINDE - RESTAURANT BÜHLMANN
Christian Nurup Carstensten

 

Hummer Wellington
(Årets ret hav 2023)
FALSLED KRO - RELAIS & CHÂTEAUX
Simon Juel Petersen


Krondyr – Røget ål – Foie gras
(Årets ret land 2022)
RUTHS HOTEL – RESTAURANT Okê
Jack Cramer

 

Kirsebær med mørk chokolade & armagnac
FALSLED KRO - RELAIS & CHÂTEAUX
Simon Juel Petersen

 

Kaffe & små sødesager
fra Strandhotellets konditori

 

Pris pr. person 1995,-
Inkl. bogen "En GAstronomisk Rejse"

 

En eksklusiv vinmenu sammensat specifikt til denne aften vil kunne tilkøbes.
Alternativt vejleder restaurantchef Johan Brodersen med glæde om vores
vinkort med et eksklusivt udvalg af sjældne vine fra vores vinkælder. 

 

 

Det tårnhøje niveau for dansk gastronomi gør det ekstra ærefuldt at blive fremhævet som én af landets bedste.
Vi er derfor også beærede over, at Okê indgår i et litterært værk,
der skildrer gastronomisk stil og stemning på 37 danske toprestauranter‍.
Bogen hedder "En Gastronomisk Rejse i Danmark". Første udgave af bogen blev udgivet i 2000,
og her havde fire gastronomientusiaster besluttet sig for at besøge hele 71 restauranter rundt om i landet.
I 2022 gentog de rundrejsen, dog med blot 37 særligt udvalgte restauranter.
For at komplementere det høje kulinariske niveau, så blev begge rundrejser udført i ekstravagant stil,
det var nemlig en Rolls-Royce Silver Cloud III, der bragte dem rundt.

Prisen for arrangementet inkl. et eksemplar af bogen DKK. 1995,-

 


BESTILLING AF BORD

Tilmelding til arrangementet foretages via online bestilling.
>> BESTIL

(OBS: Reservation kan ikke foretages via telefon eller e-mail)

 

Skulle der være spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står
vi som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Skriv til os på:
info@slet-dette.ruths-hotel.dk