Søndag d. 15. september afholdes et eksklusivt kokketræf på Ruths Hotel
Det har altid været en stor succes at afholde kokketræf og bogmiddage,
og nu kombineres de to til et fantastisk arrangement for alle med passion for den danske restaurantscene.
Arrangementets omdrejningspunkt er den nyudgivne bog “En Gastronomisk Rejse i Danmark”,
hvor bogens forfatter Bent Christensen vil fortælle om bogens tilblivelse og de mange restaurantbesøg.
Som ophavsmand til Den Danske Spiseguide er han en yderst erfaren restaurantgæst, og han vil begejstret dele ud af sin viden.
Foruden middagen og det prangende selskab af talentfulde kokke, inkluderer aftenen
også et eksemplar af den nye bog med mulighed for signering.
Teamet af kokke, der denne aften skaber en begivenhed i særklasse, består af:
Ulrik Jepsen fra Alaise Oslo
Christian Nurup fra Bach & Nurup
Simon Juel Petersen fra Falsled Kro
Mads Søholm Jørgensen fra Ny Hattenæs
Jack Cramer fra Ruths Hotel
Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at få en dybere indsigt i Danmarks
kulinariske verden og møde nogle af de mest talentfulde kokke i branchen.
Vi ser frem til at byde dig velkommen til en aften fyldt med inspiration og gastronomi i verdensklasse.
Dette eksklusive arrangement har kun 50 pladser,
som sælges efter først-til-mølle-princippet.
Billetpris 1.995,-
pr. person og inkluderer en signeret udgave af bogen ”En gastronomisk rejse”
Tilkøb vinmenu 1.495,-
Menu
Helleflynder, grønne tomater & hyldeblomst
Ulrik Jepsen, À L’aise
2021 Nieport, Alvarinho, Vinho Verde, Portugal
Kålterrin & Caroline sauce
Ulrik Jepsen, À L’aise
2019 Cantenac Brown "Alto" Margaux, Bordeaux, Frankrig
Kammusling en crouton
Simon Juel, Falsled kro, Relais & Châteaux
2020 Gut Hermannsberg, Rotenberg GG, Nahe
Grillet grøntsager & caviar
Christian Nurup, Bach & Nurup
2019 The Paring, Chardonnay, Californien
Hummer Wellington
Simon Juel, Falsled kro, Relais & Châteaux
2016 Chateau Rauzan Segla "Segla" Margaux, Bordeaux, Frankrig
Poussin, trøffel & Jus Gras
Mads Søholm Jørgensen, Ny Hattenæs
2020 Poderi Colla "Roncaglie" Barbaresco, Piemonte, Italien
Bergamotte med bær & mynte
Christen Nurup, Bach & Nurup
2009 Moulin Touche, Coteaux du Layon, Loire, Frankrig
Earl Grey, Mirabelle & karamelliseret hvid chokolade
Mads Søholm Jørgensen, Ny Hattenæs
2022 Tschida Auslese, Burgenland, Østrig
Kaffe & sødt
BESTILLING AF BORD
Tilmelding til arrangementet foretages via online bestilling.
>> BESTIL
(OBS: Reservation kan ikke foretages
via telefon eller e-mail)
Det tårnhøje niveau for dansk gastronomi gør det ekstra ærefuldt at blive fremhævet som én af landets bedste.
Vi er derfor også beærede over, at Okê indgår i et litterært værk,
der skildrer gastronomisk stil og stemning på 37 danske toprestauranter.
Bogen hedder "En Gastronomisk Rejse i Danmark". Første udgave af bogen blev udgivet i 2000,
og her havde fire gastronomientusiaster besluttet sig for at besøge hele 71 restauranter rundt om i landet.
I 2022 gentog de rundrejsen, dog med blot 37 særligt udvalgte restauranter.
For at komplementere det høje kulinariske niveau, så blev begge rundrejser udført i ekstravagant stil,
det var nemlig en Rolls-Royce Silver Cloud III, der bragte dem rundt.
BESTILLING AF BORD
Tilmelding til arrangementet foretages via online bestilling.
>> BESTIL
(OBS: Reservation kan ikke foretages via telefon eller e-mail)
Skulle der være spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står
vi som altid klar til at være behjælpelige.
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk