Nyrenoverede værelser står klar på Ruths Hotel


I den traditionsrige hovedbygning på Ruths Hotel har værelserne været igennem en større renoveringsproces.
 
Samtlige dobbeltværelser og suiter i hovedbygningen er blevet totalt moderniserede. De fremstår nu moderne og stilfulde med charmen intakt, hvor hotellets historie og den omgivende natur har været en tydelig inspirationskilde.

Det har været af afgørende betydning at skabe en stemning, hvor gæsterne føler sig hjemme. I kombination med dette, har det været et krav at værelsernes komfort og udtryk harmonerer med hotellets øvrige faciliteter, således at Ruths Hotel fortsat er indbegrebet af forkælelse af alle sanser gennem indretning, service, smagsoplevelser og atmosfære.

 


Himlen, havet og naturens farver  

I processen med at finde frem til det rette udtryk på værelserne har der hele vejen igennem været fokus på, at hotellets karakteristiske atmosfære bevares, så der herved fortsat tilbydes en hoteloplevelse, der lever op til forventningerne til et traditionelt badehotel.

Ruths Hotel er et populært rejsemål hele året rundt. Af denne grund har der ligeledes været fokus på at skabe de rette rammer for hyggestemning i vinterhalvåret med eksempelvis stearinlys og et varmt tæppe efter en gåtur i områdets storslåede natur. For at løfte denne opgave på bedste vis har der været et tæt samarbejde med Tine Hundrup, som har mange års erfaring med interiør design. Naturen i og omkring Gl. Skagen har været tydelig inspirationskilde, hvorved himlen, havet og naturens farver spiller en stor rolle.

 

Et strejf af både nostalgi og friskhed

Værelserne er blevet totalrenoveret. Alt fra klinkerne på badeværelset og farven på væggene til gardiner, møblement og det øvrige interiør. Der er også tænkt kreativt i forhold til at udnytte det enkelte værelses særpræg og naturlige lysindfald.

Alle værelser har fået et helt nyt design mod fokus på højeste kvalitet og komfort. Det kommer eksempelvis til udtryk ved senge fra DUX, stilrent teknisk udstyr, designerborde og lamper samt elegante kurvemøbler. I fin harmoni skabes der via farvevalg og de hvide træpaneler langs væggene tydelige referencer til stilen fra et klassisk badehotel. For de mange stamgæster såvel som førstegangsbesøgende vil værelserne derfor blive oplevet som klassiske, traditionelle med en ekstra dimension af nytænkning, æstetik og friskhed.

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af spørgsmål eller forespørgsler.
Vi står altid klar til at hjælpe.

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 


Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
10677
1
4000
4
1