Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



Vores køkkenchef sprudler af energi og kreativitet. Samtidig er det helt karakteristisk for Jack Cramer, at intet skal gøres halvhjertet. Så når han kaster sig over et projekt sættes alle kræfter ind for leve op til det principielt høje ambitionsniveau. Denne dedikation har gennem årene tydeligt gjort sig gældende for de gastronomiske aspekter. Den gør sig dog ligeledes gældende for udgivelsen af hans nye bog; Ruths Hotel - Jack Cramer. Det er ikke "bare" endnu en kogebog, eller for den sags skyld en overfladisk fortælling om et historisk badehotel. Det har derimod fra start været målsætningen at give indblik i de minutiøse detaljer såvel som helheden for den gastronomiske udvikling på Ruths Hotel.

Med mere end 150 opskrifter, så er bogen et "must have" for enhver med en forkærlighed for finere madlavning. Opskrifternes karakter spænder vidt; lige fra klassisk franske retter, moderne desserter og personlige favoritter til avancerede og sågar anmelderroste serveringer fra Okê. 

Med denne bog viser Jack al det bedste frem, og ikke nok med det, han tager også læseren bag facaden. Interessante samtaler med kollegaer og leverandører skildrer, hvordan forarbejde, faglighed og perfektionisme bliver eksekveret på højeste niveau. For Jack Cramer handler det om at spille hinanden bedre for konsekvent at kunne videreudvikle kvalitet og velsmag. Hensigten med bogudgivelsen er i den sammenhæng også at inspirere og give forståelse for, hvordan passion og faglig stolthed kan skabe resultater i særklasse.

Første oplæg blev udsolgt på rekordtid, og andet oplæg er nu tilgængeligt hos boghandlere rundt om i hele landet. Bogen kan desuden købes på Ruths Hotel eller direkte via forlaget, >> Bestil online

 

Der har helt fra idéfasen været et højt ambitionsniveau for Jack Cramers bog-projekt. Det overgår dog alt og alles forventninger, at bogen skulle blive kåret som verdens bedste. Denne imponerende pris blev Jacks bog tildelt ved Gourmand World Cook Book Awards 2023 i kategorien "kogebog fra et hotel". Ved prisuddelingen var bogen oppe imod bøger fra hoteller i hele verden. Trods dette gjorde omfang og opskrifter virkelig indtryk på dommerpanelet. Dette er desuden komplementeret af de stemningsfyldte og æstetisk smukke fotografier af Jesper Rais.

 


    

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev