Ruths Hotel er delvist genåbnet

Det er med største begejstring, at vi har genåbnet på Ruths Hotel. 
Denne genåbning er frem til den 6. maj i et begrænset omfang.
Herefter vil vi ifølge den aktuelle genåbningsplan igen kunne åbne Ruths Brasserie og Ruths Gourmet. Allerede fra den 21. april forventer vi at kunne tilbyde udeservering på vores terrasse foran Ruths Brasserie. I Ruths Wellness kan vi igen tilbyde behandlinger fra den 6. april.

Vi kan frem til 5. maj tilbyde vores værelser og suiter i den klassiske hovedbygning med mulighed for opvartning og kulinariske oplevelser via room service. Vi kan ligeledes tilbyde udlejning af lejligheder og værelser i udvalgte bygninger. Med denne opdeling håber vi, at der en klar forventningsafstemning til et ophold hos os - under disse usædvanlige omstændigheder.

Et er dog sikkert; vi glæder os usædvanligt meget over, at vi igen kan byde velkommen - med masser af hjertevarme og god afstand.

De bedste hilsner
Tom Boye & alle medarbejdere på Ruths Hotel

Aktuelle retningslinjer

Overalt på Ruths Hotel følger vi de aktuelle retningslinjer.
Vi har ekstra fokus på procedure for rengøring og hygiejne, så du som gæst kan føle dig tryg og nyde dit ophold. I den sammenhæng beder vi ligeledes alle gæster om at følge retningslinjerne nedenfor. 

▪ Det er et krav at anvende mundbind i henhold til myndighedernes anvisninger. Dette er gældende for gæster og ansatte, når man ved vores indendørs fællesområder er stående eller gående. Det er valgfrit for gæster at bære mundbind ved vores udendørs arealer.

Hold venligst én meters afstand til gæster, som du ikke er i selskab med.

▪ Vores brasserie og gourmet restaurant er lukket, og det er grundet restriktioner beklageligvis ikke tilladt at opholde sig i vores pejsestue og saloner.

▪ Det er tilladt at opholde sig på vores terrasse. Restriktionerne tillader dog ikke at medbringe mad og drikkevarer til terrassen.

▪ I Ruths Wellness kan vi igen tilbyde alle vores behandlinger. Vi tilbyder desuden salg af wellness-produkter. De øvrige faciliteter i Ruths Wellness er indtil videre nedlukket.  

Ifølge de nuværende restriktioner skal alle besøgende til en behandling hos Ruths Wellness kunne fremvise en negativ COVID-19 test, der ikke er ældre end 72 timer. Kan det dokumenteres, at den besøgende har haft Corona inden for de sidste 12 uger, så giver dette ligeledes tilladelse til vores behandlinger. Alle vores behandlere anvender mundbind eller visir ved alle behandlinger.


Behov for flere detaljer

 Vi står altid klar til at hjælpe, så tag endelig kontakt.

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
9660
1
4000
4
1