Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

Kære kommende kollega, tillykke med jobbet og hjertelig velkommen til familien Ruths Hotel.

Som introduktion til din kommende arbejdsplads er her et smugkik på hverdagen, som medarbejder på hotellet.
En af de første mandage efter din opstart inviteres du til walk`n talk. Det er en rundvisning på hotellet med alverdens
praktiske informationer og et lille indblik i historien, ejerskabet, arbejdspladsen, kulturen samt historier fra nabolaget.

Vi opfordrer dig til gå på opdagelse på vores  hjemmeside. Her finder du relevant information om alt fra sæsonens
menukort og kommende arrangementer til vores mange forskellige faciliteter. 

 

På Ruths Hotel udmærker vi os ikke ”bare” ved at være et landskendt hotel med service og gastronomi af højeste klasse. Vores ambition er drevet af dedikerede medarbejdere, og vi ønsker at være et fyrtårn i branchen. Som arbejdsplads gør vi os umage for at tiltrække landets dygtigste medarbejdere, og give dem ansvar for at dygtiggøre sig i et miljø fuld af ekspertise og faglig kompetence. Herved opstår der en synergi, hvor medarbejdere hurtigt bliver en del af holdet.

”En sommersæson på Ruths Hotel giver dig erfaring, minder og kompetencer i særklasse.
Der er højt tempo, højt humør og høj klasse hele vejen igennem"

Mød her Ida og Kris, det fortæller lidt om spændingen, sammenholdet og det at være flyttet nord på:

 


Med Ruths Hotel som arbejdsplads kan du se frem til:


Erfaring med både et tempofyldt brasserie, en anmelderrost gourmet-restaurant, klassiske selskaber og skræddersyede events. Denne variation med et så konsekvent højt niveau er ikke at finde andre steder i landet. Du vil med andre ord få massevis af indsigt, inspiration og ikke mindst uvurderlig erfaring med service og gastronomi i dansk verdensklasse.

 
Et tæt samarbejde
på tværs af faglighed; tjenere, bartendere, sommelier, konditorer, specialiserede kokke osv. Vi har et super stærkt sammenhold, hvor vi tager os godt af hinanden. Det gælder både dem med mange års anciennitet og de nystartede.

OBS: Vi tilbyder personaleboliger efter ”først til mølle”-princippet

Viden om det hele. Vores faglige stolthed gør, at vi forholder os til det gode håndværk og kvalitetsprodukter. Vi samarbejder på tværs af afdelinger med vidensdeling, for at klæde hinanden bedst mulig på til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse. Vi giver dig for eksempel viden om bagværk, konditorkunst og fermentering. Men også avancerede gastronomiske tekniker, som eksempelvis at koge en fond fra bunden samt personlige opskrifter og tricks.

Et andet aspekt, hvor der ligeledes er tale om kvalitet fra øverste hylde er vores vinkort. Et job hos os giver med garanti en specialiseret viden om samspillet mellem mad og drikkevarer. Heriblandt vin, men også vores alkoholfri alternativer i Okê, som kreeres fra bunden. Nysgerrighed og ønsket om at dygtiggøre sig kendetegner al personalet på Ruths Hotel og vi glæder os til at få dig med på holdet.

 
Indsigt og oplevelser
, som ingen andre kan tilbyde! Vi har en oprigtig begejstring for råvarer, vin osv. af allerhøjeste kvalitet, og vi har derfor et tæt samarbejde med særligt udvalgte leverandører. I den forbindelse arrangerer vi ture med fagligt indhold, både til lokale fiskere og niche producenter såvel som eksempelvis vingårde og Rungis i Frankrig. Til de ekstra eventyrlystne kan vi desuden via vores netværk tilbyde korte og længere praktikophold på flere af de bedste restauranter i verden.

Det allerbedste udstyr, lige fra køkkenknive til kogebord. Der er fokus på de helt små detaljer, og alt skal være i top. Det er derfor en nødvendighed ikke at gå ned på udstyr.

I 2023 har vi netop taget det nye hightech superkøkken i brug, køkkenet er hotellets hovedkøkken. Kun det bedste er godt nok, og blandt de nye features kan blandt andet nævnes intelligent loft, bordplader med temperaturstyring og meget mere. I hovedkøkkenet har restaurant Okè til huse, der tilberedes varme retter som serveres i morgenmaden og råvarer forarbejdes til Ruths Brasserie. Opvasken, det kolde køkken samt personalefaciliteterne er desuden renoveret og forbedret markant til glæde for både arbejdsgangene og arbejdsforholdene for hele personalet.

I 2021 blev hotellets Brasseriekøkken totalrenoveret, hvilket både har givet opdateret ”grej” og arbejdsglæde.

 

Storslået natur lige udenfor døren. Vores placering ved Skagerrak midt i det idylliske Gl. Skagen er ikke kun attraktivt for vores gæster. De rå og storslåede omgivelser bliver aktivt anvendt af personalet. Det er helt oplagt at udnytte løberuter gennem terrænet, MTB-spor i klitplantagen og de mange muligheder for aktiviteter på stranden/havet. Effekten af en gåtur gennem de karakteristiske landskaber skal bestemt heller ikke undervurderes. Herudover arrangerer vi ture med bl.a. indsamling af bær, urter, svampe og alt det andet unikke, som nærområdet har at byde på.


Gennem årerne har Ruths Hotel uddannet utallige kokke og tjenere, som har taget
karrieren videre i spændende stillinger hos restauranter på allerhøjeste niveau i ind-
 og udland. Der er også dem, der har startet sin egen restaurant eller ligefrem flere.
Det er ikke tilfældigt, og det skyldes den faglige indsigt, det høje tempo og den
store variation, som lige netop Ruths Hotel kan tilbyde.


Emma blev uddannet kok fra Ruths Hotel i februar 2022. Efter et ophold i Italien på en Michelin-restaurant er vi så heldige, at Emma er vendt tilbage og tager endnu en sommersæson hos os i Gl. Skagen inden nye eventyr venter. 

I klippet fortæller Emma sammen med Jack mere om, hvad der gør Ruths Hotel til en attraktiv elevplads. Eksempelvis den store variation i arbejdsopgaver, den høje kvalitet af råvarer og så selvfølgelig den tempofyldte sommersæson.


Gå gerne på opdagelse på vores hjemmeside: