Menukortet i Ruths Brasserie består af a la carte retter, som serveres både til frokost og aften. Vi har valgt at opdele kortet i forretter, hovedretter og desserter. I hver kategori er nogle klassiske franske retter samt egne kreationer fra Ruths Brasserie. Derudover har vi også et menukort med med "Suggestions", som kan opdateres dagligt inspireret af sæsonens råvarer samt dagens fangst fra Skagen Fiskeauktion. 

Da menukortet er et a la carte kort, kan du sagtens vælge eksempelvis 2 forretter eller hvilken som helst anden kombination til din kulinariske oplevelse - Valget er dit, bon appétit.

Menukort


Forretter / Små retter

Ruths Klassikere

3 østers 'Perle blanche' med rødvinsvinaigrette, citron samt toast melba 120,- 

Moules et frites 200,-

Escargots som i Bourgogne med hvidløgssmør & sprøde croutons 155,-

Salade Gasconne med confit af and, tørret andebryst, kråser & ande-foie gras-terrine 190,-

Salade Nicose; Sprød salat vendt i sennepsvinaigrette med lyngrillet tun 175,- 

Salade Chavignol med gratineret gedeost 175,-

Ande-foie gras-terrine med pærechutney & ristet brioche 195,-

Letsaltet færøsk laks med dildstuvede kartofler & 'Grey Goose' vodka 195,-

 

Ruths Kreationer

Vol au vent med braiseret kalveskank & brisler i blanquette sauce 185,-

Stegte 'små' kammuslinger i frikassé, urter fra Rungis & yuzu buerre blanc 200,-

Syltet makrel 'Escabêche' med tomat, oliven, syltede artiskokker, blegselleri & basilikum 170,-

Jomfruhummertatar med sprød salat, æble, ristede hasselnødder & syrnet fløde 195,- 


Hovedretter / Større retter

Ruths Klassikere

Michauds oksetatar af okse fra Himmerland med salat & pommes frites 195,-

Confit de Canard med hønsecreme salat & pommes Anna 210,-

Plateau de fruits de mer; Skaldyrsfad med rejer, blåmuslinger, jomfruhummere, krabbeklør & østers - serveres til minimum 2 personer; pris per person 495,-

Skagenfisk med basquaise & kartoffelkompot 245,-

Ruths fiske- & skaldyrssuppe med Skagenfisk, toast melba & rouille 180,-

Rib-eye af fedtmarmoreret okse med kryddersmør, salat & pommes frites 345,-

Coq au Riesling; braiseret unghane med urter fra Rungis & lard d´Alsace 245,-

 

Ruths Kreationer

Ristet havtaskehale og hummersauce med kartoffelkompot & urter fra Rungis 325,-

Dampet Skagenfisk med perlebyg & spinat 245,-

Tarte Basque med chorizo, tomat, peberfrugt, oliven & pesto 180,-

Medaljon af dansk kalvemørbrad med pommes Anna & sauce blanquette 355,-


Desserter & sødt i pejsestuen

Sêlection de fromages; Udvalg af franske oste med hybenkompot & oliven 165,- 

Creme Brulée 105,-

Chokolade cookie med nødder & Valrhona Andoa 70% chokolade 60,-

Profiteroles med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce 135,-

Café Gourmand - valgfri kaffe/te med 4 små søde sager 125,-

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis 115,-

Michauds Gâteau Marcel med frisk appelsinfilet 135,-

Dagens kage, spørg betjeningen  95,-

Tilkøb af is til alle Ruths kager; Bora Bora Cru vanilje is 30,-


Suggestions 

Ændres hver dag ud fra køkkenets og årstidens råvarer

 

Menuer

3 retters menu (fra kl. 18:00) kr. 395,-

2 retters børnemenu kr. 180,-

NB: I perioden 20/6 - 13/8 tilbyder vi ikke en menu i vores brasserie, men kun vort almindelige a la carte kort + selvfølgelig børnemenu.

 

 

Bordreservation Ruths Brasserie - reservere dit bord her

Kontakt receptionen på 98 44 11 24 for at reservere bord, ellers kommer du bare forbi når du har lyst.