Menukortet i Ruths Brasserie består af a la carte retter, som serveres både til frokost og aften.
Vi har valgt at opdele kortet i forretter, hovedretter og desserter. I hver kategori er nogle klassiske franske retter samt egne kreationer fra Ruths Brasserie. Derudover har vi også et menukort med med "Suggestions", som kan opdateres dagligt inspireret af sæsonens råvarer samt dagens fangst fra Skagen Fiskeauktion. 

Da menukortet er et a la carte kort, kan du sagtens vælge eksempelvis to forretter eller hvilken som helst anden kombination til din kulinariske oplevelse - valget er dit, bon appétit.


 
MENUKORT 

 

Forretter / Små retter


Ruths Klassikere

 Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron med rødvinsvinaigrette & citron
3 stk. 120,-  

 Escargots de Bourgogne med
hvidløgssmør & sprøde croutons
200,-

 Salade Gasconne med rilette af and & tørret
andebryst
200,- 

 Salade  homard med tomatsalat, burrata
& dansk sort hummer 
375,- 

 Salade Chavignol med gratineret gedeost
180,- 

 Letsaltet færøsk laks med dildstuvede kartofler & ’Elyx’ vodka
195,-

Ruths Kreationer

 Skagen Salat med stegte kammuslinger, jomfruhummer,
håndpillede rejer med muslingfløde
225,- 

 Tatar af havbars med mango, piment d’espelette
 & sprøde kartoffelchips
195,-

Hovedretter / Større retter 


Ruths Klassikere

Michauds tatar af dansk okse med salat & pommes frites
225,-
Hertil anbefaler Michaud Gewürtztraminer
130,-

Confit de Canard med hønsecréme, salat & kartoffelkroket
210,- 

Moules et frites
225,-

”Plateau de fruits de mer” med blåmuslinger, østers, rejer, krabbekløer, jomfruhummer
 595,-  (min. 2 per)
+ Tilkøb af halv sorthummer (til dagspris)
+ Tilkøb af Prunier Paris Kaviar Baerii 10g 
175,-

Skagenfisk  med kartoffelkompot & Basquaise
255,- 

 ”Chaudrée” Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
 235,- 

Rib-eye af fedtmarmoreret okse med kryddersmør, salat & pommes frites
375,-

Ruths Kreationer

Coq au Riesling
245,-

Ristet havtaskehale og hummersauce med kartoffelkompot & urter fra Rungis
325,-

Stegt kalvemørbrad med salat og pommes frites
& sauce bordelaise
395,-

Desserter & sødt 


Ruths Klassikere / Ruths Classics

 ”Sélection de fromages” med kompot & oliven
175,- 

 Creme Brulée 
105,-

Chokolade-cookie med nødder & Michauds Chokolade
60,- 

Profiteroles med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-

Café Gourmand; Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
125,-

Dagens dessert (spørg betjeningen)
135,-

Ruths kager / Ruth’s cakes

Michauds Gâteau Marcel med frisk appelsinfilet
135,- 

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis
135,-

Dagens kage (spørg betjeningen)
95,-           

Tilkøb til alle Ruths kager; Bora Bora Grand Cru vanilje is
30,-


Suggestions 

Ændres hver dag ud fra køkkenets og årstidens råvarer

 

Menuer

3 retters menu (fra kl. 18:00) kr. 395,-

2 retters børnemenu kr. 180,-

NB: I perioden 20/6 - 13/8 tilbyder vi ikke en menu i vores brasserie,
men kun vort almindelige a la carte kort + selvfølgelig børnemenu.

 

 

 

 

 

 


Bestil bord allerede i dag

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!

Send din forespørgsel på  bordreservation online

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
10781
1
4000
4
1