Forretter / Mindre retter
▪ Kaviar
- med ristet brioche, crème fraîche, rødløg & purløg
Ruths Prunier Classic Caviar (10g/30g/50g)
265,- / 755,- / 1.150,-
Brasseriets kaviar fra GASTROunika (15g/30g/50g)
405,- / 750,- / 1.100,-
▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
- med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-
▪ Soupe à l’oignon
Løgsuppe med gratineret ostebrød
198,-
▪ Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør
210,-
▪ Salade de Chavignol
- med gratineret gedeost, syltede nødder & rødløg
225,-
▪ Salade Gasconne
- med al det bedste fra anden
285,-
▪ Ravioli med braiseret okseskank
- I consommè & trøffelskum
285,-
▪ Bisque de Homard
- Cremet bisque med sorthummer, tomat & jordskokker
285,-
▪ Ande foie gras-terrine
- med pærechutney & ristet brioche
285,-
▪ Stegt foir gras
- med sauce gastrique, sprød pain d`Èpices og madagaskarpeber
345,-
Hovedretter / Større retter
▪ Moules et frites
245,-
▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
- med salat & pommes frites
265,-
▪ Skagenfisk
- med stuvet brassica & cremet fumè
285,-
▪ ”Plateau de Fruits de Mer”
- med rejer, jomfruhummer, kammusling ceviche, taskekrabbe, sashimi & østers
(pr. person, min 2. pers.)
695,-
Tilkøb: Halv sorthummer fra Venø
dagspris
▪ J.C. “Chaudrée”
- Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
295,-
▪ Ribeye af fedtmarmoreret dansk okse
- med kryddersmør, salat & pommes frites
425,-
▪ Krondyr fra Rævhede
- Mørbrad af krondyr med selleri & trøffelsauce
495,-
Dessert & kage
▪ Sélection de fromages
- med kompot & oliven
185,-
▪ Chokolade Cookie
- med peanuts & Dulcey chokolade
60,-
▪ Crème Brûlée
- med Bora Bora Grand Cru vanilje
135,-
▪ Profiteroles
- med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-
▪ Ruths Chocolat Chaud au Cognac
- Ruths chokolade fra Valrhona med cognac og flødeskum
145,-
▪ Michauds Gâteau Marcel
- med frisk appelsinfilet
145,-
▪ Tarte au Citron
- med brændt marengs & vaniljeis
155,-
▪ Café Gourmand
- Kaffe/the med fire små søde sager
165,-
Inspiration du chef
Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
Menuer
▪ 2-retters børnemenu
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
200,-
OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.
Bordbestilling
Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål.
Vi ser frem til at hjælpe!
Giv os et kald på:
98 44 11 24
Skriv til os på:
info@ ruths-hotel.dk
Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev