MENUKORT - RUTHS BRASSERIE

 

Forretter / Små retter

 

 



  

▪ Prunier Paris Caviar Baerii, 10g
175,-

▪ Prunier Paris Caviar Baerii, 30g
495,-

▪ Østers med rødvinsvinaigrette & citron

  ▪ Hånddykkede Gigas østers fra Harrevig
    (3 stk.) 110,-

  ▪ Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron
    (3 stk.) 120,-

  ▪ Limfjordsøsters
    fra ”Limfjordens hjerte” Venø       
    (3 stk.) 140,-

▪ Variation af østers
(7 stk.) 375,- 

▪ Salade de Chavignol
180,-

▪ Salade Gasconne
200,-

▪ Salade de fruits de mer
245,-

▪ Gazpacho Blanc
med skaldyr fra Skagen
195,- 

▪ Tartar de poisson
Rørt tatar af havbars med østerscrème
195,-

▪ Hamachi tun escabèche med salsa
195,-

▪ Petit kammuslinger i frikassé
225,-

▪ Letsaltet laks
245,-

▪ Escargots de Bourgogne
200,-

▪ Entrecôte af fedtmarmoreret okse
375,-

▪ Dansk kalvemørbrad med Sauce Madeira
395,-


Hovedretter / Større retter

 

 



  

▪ Moules et frites
225,- 

▪ Skagenfisk med scarole à la crème
255,-

▪ Ristet havtaskehale & Sauce Antiboise
med cremet tagliatelle
325,-

▪ Dansk sorthummer á la citronelle
Hummer i frikassé med morkler
395,-

▪ ”Plateau de fruits de mer”
med rejer, blåmuslinger, jomfruhummere,
krabbekløer & østers
595,- (pr. person, min 2. pers.) 

 + ½ Sorthummer fra Venø
    350,-

 + Prunier Paris Caviar Baerii 10g/30g
    175,- / 495,-

▪ Confit de Canard
med hønsecrème, salat & kroketter
210,-

▪ ”Michauds tartar” af dansk okse
med salat & pommes frites
245,-

▪ Krogmodnet dansk ”côte de cochon”
med kammaliseret citron & Sauce Provençal
295,-

  + Sauce Bearnaise
     60,- 

▪ Entrecôte af fedtmarmoreret okse
med kryddersmør, salat & pommes frites
375,-

▪ Dansk kalvemørbrad med Sauce Madeira
samt ærter francaise & pommes anna
395,-


Desserter & sødt 

 

 

 



  

Sélection de fromages
- udvalg af franske oste med kompot & oliven
175,- 

Crème Brûlée
med Bora Bora Grand Cru vanilje.
105,-

▪ Pavlova
marenges, crème & jordbær
145,-

Chokolade Cookie med nødder og Valrhona
Andoa Noir 70% chokolade
60,-

Café Gourmand 
- valgfri kaffe/the med 4 små sager
125,-

▪ Michauds Gâteau Marcel
med friske appelsinfilter
135,-

▪ Citrontærte
med brændt marengs & vaniljeis
135,-

▪ Pâtisseries
Dagens kage – spørg betjeningen
95,-

+ Tilkøb til alle Ruths kager Bora Bora Grand Cru vaniljeis
30,-


 

Inspiration du chef

Ændres hver dag ud fra køkkenets og årstidens råvarer

 

Menuer

3-retters menu (fra kl. 18:00) kr. 495,-

2-retters børnemenu kr. 180,-
Dagens fisk eller bøf + vaniljeis med chokoladesauce

OBS: I perioden 20/6 - 20/8 tilbyder vi ikke en menu i vores brasserie,
men kun vort almindelige a la carte kort + selvfølgelig børnemenu.

 

 


 

 

 

 

Gældende restriktioner

Ruths Brasserie er åbent fra kl. 12:00 til 22:00. Det er et krav at fremvise Corona-pas. 
Bordreservation tilbydes til enten kl. 12:00 eller kl. 18:00. Ønsker man at spise senere
vil man den pågældende aften kunne blive skrevet på venteliste efter kl. 18:00.
Udeservering tilbydes på vores terrasse foran Ruths Brasserie fra kl. 12:00 til 22:00.
Her er det ikke et krav at fremvise Corona-pas.
 


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
10781
1
4000
4
1