Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg

Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-

Brasseriets caviar fra GASTROunika
(15g / 30g / 50g / 125g / 250g)
405,- / 780,- / 1.250,- / 2.625,- / 4.750,- 


Østers "Perle Blanche" Marennes Oléron
Med mignonette & citron
(3 stk.) 195,-


Escargots de Bourgogne
Snegle i hvidløgssmør med croutoner
225,-
 

Ruths Skaldyrsgazpacho
Med basilikumsorbet & skaldyr
245,-

 

Let Saltet Laks
Med dildstuvede kartofler & Elyx vodka
265,-
 

Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder
285,-
 

Salade Gasconne
Med alt det bedste fra anden
285,-
 

Salade Niçoise
Med lyn-grillet tun, ansjos & nye kartofler
285,-
 

Ruths Foie Gras-Terrine
Med tomatchutney & ristet brioche
325,-

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Grøntsagsfricassée
Med sommergrønt fra Rungis & velouté-sauce
255,-
 

Lapin à la Moutarde
Med riz pilaf & sommerporre
265,-


Moules Frites
Hvidvinsdampede blåmuslinger med pommes frites & mayonnaise
285,-


Michauds Tartar
Med salat & pommes frites
295,-


Skagenfisk
Med basquaise & pommes purée
295,-


Confit de Canard
Med pommes rissolées, salat & hønsecreme
295,-


Skaldyrssymfoni
Med tagliatelle, safran beurre blanc & skaldyr
295,-

 

Pighvar
Med muslingecreme, nye kartofler & lardo
495,-


Krogmodnet Ribeye
Med pommes frites, salat & mayonnaise
495,-

Tilkøb bearnaise
85,-
 

Steak au Poivre
Med madagaskarpebersauce, pommes frites & salat
595,-


Plateau de Fruits de Mer
Campechana, laksetatar, tun sashimi, syltet blæksprutte, pil selv rejer, østers, jomfruhummer, gambas, halv taskekrabbe, kammuslingetatar
pris pr. person 895,- 
(Bestilles til minimum 2 personer)

 

Ekstravaganza
½ sorthummer
350,-

Caviar
Afhængigt af valg

 

 

 
Dessert & kage


Michauds Cookie
Med hasselnødder & Tanariva-chokolade
60,-


Rabarbertrifli
125,-


Tarte au Citron
Med brændt marengs
135,-


Jordbærtærte
145,-


Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru-vanilje
150,-


Michauds Gâteau Marcel
Med frisk appelsinfilet
165,-

Peach Melba
Med grand cru-vaniljeis, hindbær & nødder
175,-


Pavlova à la Ballerina
Med jordbær & crème chantilly
175,-

 

Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
245,-


Ruths Udvalgte Oste (6 stk.)
Med kompot & oliven
245,-

 

Tilkøb til alt kage 
Bora Bora Grand Cru vaniljeis     
45,-

 

Frokostmenu

I Juni tilbydes en lækker frokostmenu

Michauds franske omelet, ledsaget af basquise, grand cru serrano skinke & sprød salat
Jack Cramer koldskål med solmodne jordbær fra Jensens, hybenrose sorbet & sprøde vanilje macroner

245,-


Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra køkkenets og årstidens bedste råvarer.

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31. august tilbyder vi ikke en sammensat menu, men kun a la carte samt vores børnemenu.


Børnemenu

2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
 

250,-


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Skriv til os på:
info@ruths-hotel.dk


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev