Menukortet i Ruths Brasserie består af a la carte retter, som serveres både til frokost og aften.
Vi har valgt at opdele kortet i forretter, hovedretter og desserter. I hver kategori er nogle klassiske franske retter samt egne kreationer fra Ruths Brasserie. Derudover har vi også et menukort med med "Suggestions", som kan opdateres dagligt inspireret af sæsonens råvarer samt dagens fangst fra Skagen Fiskeauktion. 

Da menukortet er et a la carte kort, kan du sagtens vælge eksempelvis to forretter eller hvilken som helst anden kombination til din kulinariske oplevelse - valget er dit, bon appétit.


 
MENUKORT 

 

Forretter / Små retter

 

 Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron med rødvinsvinaigrette & citron
3 stk. 120,-  

 Escargots de Bourgogne med
hvidløgssmør & sprøde croutons
200,-

 Salade Gasconne med rilette af and & tørret
andebryst
200,- 

 Salade Chavignol med gratineret gedeost
180,- 

 Salade acidulée de langue de veau
180,-

Quiche med varmrøget kulmulle & urter, salat & krydderurte creme
195,-

Vol au vent med sorthummer, kongekrabbe, svampe og skum på søpindsvin
290,-
Tilkøb 10g kaviar
150,-

Hovedretter / Større retter 

 

Michauds tatar af dansk okse med salat & pommes frites
225,- 
Hertil anbefaler Michaud Gewürtztraminer
130,-

Confit de Canard med hønsecréme, salat & pommes sautées
210,- 

Moules et frites
225,-

”Plateau de fruits de mer” med blåmuslinger, østers, rejer, krabbekløer, jomfruhummer
 595,-  (min. 2 per)
+ Tilkøb af halv sorthummer (til dagspris)
+ Tilkøb af Prunier Paris Kaviar Baerii 10g 
175,-

Skagenfisk  med kartoffelkompot & Salsa verde
255,- 

 ”Chaudrée” Cremet bisque med skagenfisk & skaldyr
 235,- 

Rib-eye af fedtmarmoreret okse med kryddersmør, salat & pommes frites
375,-

Poussin med majs & kantareller
325,-

Ristet pighvar med sauce Matelot og svampe
375,-
Hertil anbefaler Jack Cramer Santanay, Vincent Giradin, Pinot Noir
145,-

Stegt kalvemørbrad med salat, pom anna, sauce Bordelaise & Bearnaise 
425,-

Desserter & sødt 

 

 ”Sélection de fromages” med kompot & oliven
175,- 

 Creme Brulée 
105,-

Chokolade-cookie med nødder & Michauds Chokolade
60,- 

Profiteroles med vaniljeis & Valrhona chokoladesauce
145,-

Café Gourmand; Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
125,-

Dagens dessert (spørg betjeningen)
135,-

Ruths kager / Ruth’s cakes

Michauds Gâteau Marcel med frisk appelsinfilet
135,- 

Citrontærte med brændt marengs & vaniljeis
135,-

Dagens kage (spørg betjeningen)
95,-           

Tilkøb til alle Ruths kager; Bora Bora Grand Cru vanilje is
30,-


 

Inspiration du chef

Ændres hver dag ud fra køkkenets og årstidens råvarer

 

Menuer

3-retters menu (fra kl. 18:00) kr. 395,-

2-retters børnemenu kr. 180,-

NB: I perioden 20/6 - 20/8 tilbyder vi ikke en menu i vores brasserie,
men kun vort almindelige a la carte kort + selvfølgelig børnemenu.

 

 

 

 

 

 


Bestil bord allerede i dag

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!

Send din forespørgsel på  bordreservation online

Giv os et kald på:
98 44 11 24

Følg livets gang i Gl. Skagen samt nyheder om kommende arrangementer på Ruths Hotel i løbet af året.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev

#RuthsHotel #Detliggerivoresnatur

#ruthshotel
10
10781
1
4000
4
1