Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



 

 

 

 

 

 

 
Forretter / Mindre retter


Kaviar 
Med blinis, crème fraîche, rødløg & purløg   

  • Ruths Prunier Classique Caviar
Selected by J.C. (10g / 30g / 50g)
265,- / 755,- / 1.150,-


• Brasseriets kaviar fra GASTROunika 
15g / 30g / 50g) 
405,- / 780,- / 1.250,-  

Østers ”Perle Blanche” Marennes Oléron (3 stk.)    
Med mignonette & citron
195,-

Marvpiber med Escargots de Bourgogne    
Ristede marv piper med snegle i hvidløgsmør
285,-

Salade de Chavignol
Med gratineret gedeost & syltede nødder 
 285,-

Salade Gasconne
Med alt det bedste fra anden
325,-

Salade d’été à la mangue
Tomatsalat med manila mango, burrata & skaldyr
295,-

Kammusling à la Ruths
Stegt kammusling med sauce nage & nage urter 
225,-

Letsaltet Skagen Salmon som carpaccio
Med dild stuvet kartofler i østers beurre blanc & Elyx vodka
285,-

Gazpacho avec crevette
Med crevette rejer & basilikumssorbet
265,-

Quiche aux poisson
Med røget kuller & comte
255,-

 

 

 

  

 
Hovedretter / Større retter


Moules et frites
285,- 

Masala
Med perlebygcreme & myntecreme
285,-

Skagenfisk
Med cremet tagliatelle & sauce vierge 
295,-

Niels` Skaldyrssymfoni
Tagliatelle i safran beurre blanc med skaldyr
425,-

Meunierestegt rødtunge
Med sauce antiboise & jomfruhummere 
410,-

”Plateau de fruits de mer”
Skaldyrsfad med rejer, jomfruhummere, krabbeklør, crevette rejer, havsnegle i hvidløgsolie,  kammuslinger, sashimi, skaldyrs shots og østers
 (pr. person, min 2 pers.)

1.295,- 

”Michauds tartare”
Med salat & pommes frites
285,-

Steak au poivre
Modnet oksemørbrad med salat, pommes frites & peber sauce
495,-

Fransk landkylling i fricassé
Ærter á la francaise & asparges veloute
385,-

 
Dessert & kage


”Sélection de fromages"
Med kompot & oliven
225,- 

Chokolade Cookie 
Med peanuts & Dulcey chokolade 
60,-

Pavlova à la ballarina
Marengsrede med jordbær & creme chantilly
185,-

Ananas i cubansk rom sirup & piment d’espelette
Ananas fra Rungis, kokos sorbet & basilikums granité
180,-

Crème Brûlée
Med Bora Bora Grand Cru vanilje
175,-

Café Gourmand
Valgfri kaffe/te med fire små søde sager
225,-

”Michauds Gâteau Marcel”
Med frisk appelsinfilet
165,-

Tarte au citron
Med brændt marengs 
135,-

Tilkøb til alt kage;
Bora Bora Grand Cru vaniljeis
45,-

Inspiration du chef

Ændres og sammensættes hver dag ud fra
køkkenets og årstidens bedste råvarer.
 

Menuer

▪ 2-retters børnemenu 
Dagens fisk eller bøf med pommes frites & salat
Vaniljeis med chokoladesauce
250,-

OBS: I perioden fra den 1. maj til 31.
august tilbyder vi ikke en sammensat
menu, men kun a la carte samt
vores børnemenu.


Bordbestilling

Lad os endelig vide, hvad der måtte være af forespørgsler eller spørgsmål. 
Vi ser frem til at hjælpe!


>> Send online forespørgsel

Giv os et kald på:
98 44 11 24


 

 

 

 

 

 

Følg årets gang i Gl. Skagen samt nyheder og arrangementer på Ruths Hotel.
>> Tilmeld dig vores nyhedsbrev