Ruths Wellness tilbyder en række specielbehandlinger. Absolut forkælelse fra tå til top i kombinationspakker designet for totaloplevelsens skyld:


Ruths Wellness Body Special (vi anbefaler)
Specialudviklet i et samarbejde mellem Ruths Wellness og Ainhoa og Kalahari til særlig pleje af den skandinaviske huds behov. Behandlingen inkluderer:

  • Scrub
  • Mudderindpakning
  • Specialmassage af ryggen
  • Hovedbundsmassage
  • Indsmøring i cremer

Hele behandlingen udføres med særlige teknikker og eksklusive produkter, som efterlader hele din krop intenst næret og blød.
Ca. 90 minutter / 1595 kr.


Ruths Wellness Relax
En afspændende rygmassage udført med varme lavasten efterfulgt af en forskønnende ansigtsbehandling med eksklusive produkter samt afslapning for hovedbund og hænder sikrer dig en uforglemmelig følelse af velvære og indre ro.
Ca. 120 minutter / 1795 kr.


Deep Relax aromabad for to 
Afslut eller start en dejlig velværedag med din partner i et pragtfuldt aromabad for to. En dejlig, helende duft, dæmpet belysning, tempereret vand, et glas bobler og lidt lækkert til ganen gør en allerede skøn dag endnu skønnere. 
795 kr. for to personer.


Mama Earth med Kalahari og Ainhoa 
En sanselig og nærværende graviditets- og efterfødselsbehandling, hvor kroppen og sindet stimuleres. Vi arbejder med lymfedrænage og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser kroppen. Vi benytter certificerede økologiske og naturlige olier og cremer fra Kalahari og Ainkoa i denne behandling. Behandlingen er designet til gravide men kan modtages af alle.
Ca. 90 minutter / 1250 kr.

 

 


Brug for hjælp?
Kontakt os på tlf
98 44 11 24

Har du spørgsmål?
Kontakt os gerne på email
info@slet-dette.ruths-hotel.dk