Følg sæsonerne og stemningen - i Gl. Skagen og på Ruths Hotel. Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev.



Ruths Hotel søger kokkeelever, der vil være tilknyttet både vores gourmetrestaurant og vores travle franskinspirerede brasserie.

 

Her får du mulighed for at udvikle dit håndværk i et køkken, hvor kvalitet og kreativitet er i højsædet, og hvor nogle af Danmarks dygtigste kokke har haft deres start. Som elev hos os bliver du en del af et engageret team, hvor den erfarne køkkenchef Jack Cramer dagligt deler ud af viden og passion. Vi vil gerne give dig de bedste betingelser for at udfolde dit potentiale og udvikle dig til en kok med stærke faglige kompetencer.


Kunne du tænke dig at:

  • Arbejde med branchens bedste, både hvad angår kvalitet og effektivitet?
  • Indgå i et motiveret og dedikeret team?
  • Udvikle dig dagligt og lære fra nogle af de mest erfarne kokke i Danmark?
  • Prøve kræfter med både kold køkken, dessert, bageri og selskaber?


Vi forventer, at du:

  • Har en positiv, glad og åben personlighed.
  • Trives i et travlt miljø.
  • Har afsluttet dit grundforløb.
  • Har en naturlig interesse for mad på højt niveau.
  • Er klar til at udvikle dig og lære af de bedste.
  • Er parat til at indgå i et dedikeret team bestående af både kokke og kokkeelever.


Vi tilbyder:

  • Et stærkt, fagligt og socialt sammenhold, som du aktivt deltager i.
  • Ordnede arbejdsforhold.
  • En alsidig hverdag, hvor du arbejder med både koldt køkken, dessert, bageri og selskaber.
  • Mulighed for studieture, lokale elevture samt udveksling til udlandet.
  • Støtte til deltagelse i forskellige konkurrencer.
  • En unik mulighed for faglig og personlig udvikling i et ambitiøst miljø.
  • Lækre boligforhold i Ruths community.
     

Send ansøgning samt CV til: job@ruths-hotel.dk
For yderligere spørgsmål kontakt venligst køkkenchef Jack Cramer, ligeledes via job@ruths-hotel.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

På Ruths Hotel er det en topprioritet, at sikre et skræddersyet forløb for hver enkelt elev - i et miljø fuld af ekspertise og faglig kompetence.
>> Se mere