Vores trøffelaften i Okê er altid en gastronomisk oplevelse i særklasse.
Jack Cramer og Michel Michaud står traditionen tro side om side, og giver
deres bud på klassiske og nye kreationer med denne højtelskede
 delikatesse. Trøffel serveres i et utal af sæsonens fineste varianter 
i skøn harmoni med årstidens øvrige eksklusive råvarer. 

Arrangementet finder sted fredag den 10. marts med start kl. 18:00.

Dette års menu er endnu ikke fastlagt. Der er dog garanti for at Jack og Michaud
sørger for at skaffe al det bedste på markedet til denne særlige aften.

Som appetitvækker har vi opstillet sidste års menu:

▪ Okê signatur snacks samt champagne

▪ Hengemt Tuber Unicinatum – Efterårstrøffel med knoldselleri fra Pia i Tranum

▪ Tuber Borchii/Bianchetto – Forårstrøffel med Chawanmushi & Røget ål

▪ Tuber Brumale – Muscat trøflen med Pighvar & Hvide asparges

▪ Tuber Melanosporum – Vintertrøffel med Bresse ungehane & Jus Gras

▪ Tuber Magnatum Pico – Den hvide trøffel med Thybo & Piemonte hasselnødder

▪ Tuber Melanosporum – Vintertrøffel med flødeis & valnødder

 

Pris pr. person 4.500,-

 

En eksklusiv vinmenu sammensat specifikt til denne aften vil kunne tilkøbes.
Alternativt vejleder restaurantchef Johan Brodersen med glæde om vores
vinkort med et eksklusivt udvalg af sjældne vine fra vores vinkælder. 

 


Bestilling af bord

Bordreservation kan foretages ved at tage kontakt til vores receptionen.
Skulle der være spørgsmål eller særlige forespørgsler, så står
vi som altid klar til at være behjælpelige.

Giv os et kald på:
98 44 11 24